FacebookTwitterLinkedIn

Începând de astăzi, Foodpanda își încetează operațiunile comerciale în România, dar utilizatorii pot comanda produsele lor preferate de pe Glovo, a anunțat compania.

În decembrie anului trecut, Glovo a primit aprobare din partea Consiliului Concurenței pentru achiziționarea Foodpanda în România. Din februarie, utilizatorii Foodpanda care încearcă să comande produse prin intermediul aplicației sau prin intermediul site-ului vor fi redirecționați către platforma Glovo.

Pentru a fluidiza procesul de tranziție dintre cele două aplicații, tuturor clienților Foodpanda care nu s-au înregistrat încă pe Glovo le-au fost create conturi care se pot activa în trei click-uri de pe link-urile personalizate care vor fi transmise utilizatorilor prin e-mail și prin notificări pe telefon.

În total, în acest moment, în platforma Glovo sunt prezente peste 10.000 de restaurante și peste 2.000 de magazine cu livrare rapidă, precum Kaufland, Auchan, Penny, evoMAG, Diverta, English Home, Cărturești, Douglas și altele.

Glovo oferă servicii de livrare rapidă în peste 50 de orașe din țară, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Galați,  Constanța, Craiova, Iași, Sibiu, dar și multe altele.