FacebookTwitterLinkedIn

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București și deținătoarea brandului Allview, anunță intrarea pe piața produselor de nutriție, prin lansarea conceptului ERA Health și a unei game de produse ERA.  

Compania a anunțat recent dezvoltarea unei noi linii de business într-un interviu pentru Forbes România.

Allview ERA Health este un asistent personal de nutriție, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul utilizatorilor de vitamine și minerale, suplimentar față de necesarul de macronutrienți. 

Prin lansarea acestei noi linii de business ne propunem să dezvoltăm sisteme complexe care integrează produse inteligente, al căror scop este de a da valoare stilului de viață al utilizatorilor, în funcție de dorințele și nevoile acestora. Noua gamă de produse și servicii, Allview ERA, oferă soluții care ajută consumatorii să adere la un stil de viață sănătos, echilibrat, responsabil și personalizat”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A.

Sistemul Allview ERA Health și noua gamă de produse ERA au fost lansate luni în cadrul expoziției internaționale „Mobile World Congress Barcelona 2022″.