FacebookTwitterLinkedIn

Situată la câțiva kilometri de reședința din Montecito a ducilor de Sussex, vila în care a fost filmată miniseria Netflix Harry & Meghan este scoasă la vânzare cu 33,5 milioane de dolari.

Cu o suprafață de peste 1200 de metri pătrați, șase dormitoare și opt băi și înconjurată de opt acri de teren, proprietatea a fost scoasă inițial la vânzare acum un an și jumătate.

Finalizată în 2006, clădirea principală a fost proiectată de arhitecții Don Nulty și J.F. Brennan. O altă clădire, cu baie și un dormitor, este amplasată deasupra garajului care poate adăposti trei mașini.

Trei uși cu glasvand deschid livingul formal către o colonadă care mărginește casa pe toată lățimea. Camera de servit masa are tavanul acoperit cu foiță de argint, iar biblioteca are pereții lambrisați, șemineu și o ușă secretă care dă spre apartamentul principal de la primul nivel.

Bucătăria, uriașă și utilată pe măsura apetitului unui chef, dă spre o cameră familială intimă. O sală de sport, un bar, camere de joacă pentru copii și adulți, sala de cinema și camera de meditație se numără printre dotările aparte ale reședinței.

În grădină, pot fi admirate câteva sculpturi ale artistului Robert Indiana. Aleile pietruite se strecoară printre bananieri, portocali și lămâi. Lângă piscina infinită se află un teren acoperit cu un gazon a cărui calitate este comparabilă cu cea de la Wimbledon.

Deși pe piața imobiliară a circulat o perioadă zvonul că își caută o locuință nouă în zona Hope Ranch, se pare că ducii de Sussex vor trece în 2023 în vila lor din Montecito. Clădirea cu nouă dormitoare și 16 băi are 1800 de metri pătrați, este înconjurată de șapte acri și jumătate de teren și a costat 14,65 de milioane de dolari în 2013.

Foto Profimediaimages.ro, Jim Bartsch