FacebookTwitterLinkedIn

Montecito, un orășel situat la mai puțin de două ore de Los Angeles, a devenit un magnet pentru celebritățile care își doresc o proprietate discretă, în mijlocul naturii, unde să beneficieze de tot confortul pe care și-l doresc. La puțin timp după ce prințul Harry și Meghan Markle au ales să se stabilească aici, iată că același lucru face și actrița Meg Ryan, „regina” comediilor romantice din anii ’90. În vârstă de 58 de ani, Meg a cumpărat casa în februarie, cu 5,2 milioane de dolari, și a renovat-o complet.
Reședința actriței măsoară 385 de metri pătrați, înconjurați de 6000 mp de teren pe care este amenajată o grădină plină de flori umbrite de stejari și avocado. Vila are trei dormitoare, patru băi și o piscină de mari dimensiuni,  lângă care se se află un șemineu, un grătar și un mic spa. Una dintre dotările speciale ale reședinței este crama, cu cameră specială de degustare a vinurilor și spațiu de depozitare pentru nu mai puțin de 300 de sticle.
Locuința mai dispune de câteva încăperi care sunt amenajate ca zone de studiu sau birou. Dormitorul principal, cu o splendidă vedere către grădină, dispune de un dressing enorm și o cadă specială, așezată în fața unei ferestre din tavan până-n podea.
Pentru că are o poziție superbă, aproape de Santa Barbara și la doar 90 de minute de mers cu mașina de Los Angeles, Montecito a devenit „a doua casă” pentru oameni de afaceri, artiști sau sportivi celebri. Oprah Winfrey deține aici o proprietate enormă, de aproape 170.000 metri pătrați, pe care a botezat-o Promised Land; tot aici locuiesc Julia Louis-Dreyfus, celebră din serialele Seinfeld și Vice, Gwyneth Paltrow – care urmează să-și construiască o casă pe două parcele pe care deja le-a achiziționat -, Drew Barrymore, George Lucas, Charlize Theron, Kevin Costner și, mai nou, Ariana Grande, care a cumpărat o proprietate de la Ellen DeGeneres pentru suma de 6,75 milioane de dolari.

Foto Profimedia