Cautare
, Redactor Forbes România

Industrie |
|

Vascar, unul dintre principalii producători românești de preparate de carne și conserve raportează o creștere a cifrei de afaceri de 17% în primul trimestru din 2019

Vascar,  companie locală producătoare de preparate de carne și conserve,  anunță o creștere de 17% a cifrei de afaceri în trimestru 1 din 2019 față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Creșterea înregistrată este în linie cu indicatorii pe care ni i-am propus pentru această perioadă. Strategia de anul acesta urmărește o creștere de 20% pentru 2019 față de anul precedent, în contextul consolidării poziției câștigate în capitală și în principalele orașe unde am reușit o extindere a distribuției atât pe orizontală, cât și pe verticală.  De asemenea, vom continua să ne concentrăm eforturile pe eficientizarea vânzărilor directe prin magazinele proprii din regiunea Moldovei”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vezi aici povestea din 30 sub 30 a lui Vlad Ciuburciu, Director general al Vascar, companie prezentă pe piață de 35 de ani

“Un rol important în strategia de creștere îl au și lansările inovatoare din ultima perioadă. Ne bucurăm că am reușit să facem schimbările necesare la nivel de rețetă pentru multe dintre produsele Moldova în bucate astfel încât să eliminăm complet E-urile, este vorba de produsele ce poartă eticheta Alege natural, fără E-uri. Ne propunem să diversificăm această gamă, astfel încât clienții noștri să poată alege oricând produsele preferate Moldova în Bucate, sănătoase și în același timp foarte gustoase” ,  adaugă Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018, în creștere cu 15% față de anul anterior.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii