FacebookTwitterLinkedIn

Piața investițiilor imobiliare din România are potențialul de a depăși valoarea de 1 miliard de euro în acest an, iar printre cele mai căutate active se numără terenurile din zonele cu infrastructură dezvoltată, terenurile cu autorizații de construcție cu destinații rezidențiale, logistice, comerciale sau spații de birouri. De asemenea, sunt tot mai solicitate afacerile la cheie și spațiile comerciale.

Pentru facilitarea cooperării dintre investitori, firma imobiliară Blitz a creat o platformă cu proiecte investiționale de pe întreg teritoriu al României în domenii precum retail, HoReCa, dezvoltări imobiliare, construcții industriale și rezidențiale. 

”Noul serviciul de proiecte investiționale listează oferte avantajoase pe care investitorii nu le pot găsi online sau altfel pe piață, și care, de regulă, parcurg un traseu mai lung de reintrare în circuitul activelor vandabile pe piața liberă în urma unor falimente sau recuperări de creanțe”, a declarat Alina Cojocaru, manager de dezvoltare regională la Proiecte Investiționale Blitz.

Blitz este o companie românească de real estate înființată în urmă cu 12 ani, iar în 2021 a înregistrat vânzări 6,4 milioane de euro. Până în 2025, firma intenționează să se extindă în 50 de orașe de pe teritoriul României și alte orașe importante de pe harta imobiliară globală.