FacebookTwitterLinkedIn

Wizrom Software, dezvoltator și integrator de software de business, a înregistrat afaceri de peste 6,3 milioane de euro în 2021, în creștere cu 8% față de anul anterior.

Potrivit reprezentanților companiei, numărul clienților a crescut la 4.250 până în prezent, în special dinspre zona de antreprenoriat și freelancing.

„În pandemie, multe companii au amânat proiecte de anvergură, însă s-au folosit de această perioadă de răgaz pentru a investi și accelera digitalizarea și automatizarea proceselor de lucru. Astfel, a crescut cererea pentru soluțiile oferite de Wizrom dedicate optimizării business-ului și am reușit să atragem un număr semnificativ de clienți noi. În prezent, constatăm deja semne de creștere și suntem optimiști inclusiv pentru rezultatele financiare din acest an. Același optimism îl percepem și din partea clienților noștri”, precizează Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software.

De asemenea, în ultima perioadă, Wizrom a înregistrat o creștere în ce privește derularea de proiecte în cloud, iar ponderea lor, raportat la numărul total al proiectelor, este de circa 60%, comparativ cu media de 20 – 30% în anii anteriori.

“Totodată, multe companii, de la IMM-uri și până la multinaționale, au investit în managementul resurselor umane, iar cererea pentru software-urile HR a crescut cu aproape 50% în cazul soluțiilor Wizrom. În același timp, au crescut solicitările pentru soluția ERP dedicată gestionării și planificării activităților companiilor de producție, pe fondul unei perioade în care întreaga industrie de manufacturing a realizat necesitatea digitalizării și reinventării proceselor de business, ca urmare a schimbărilor impuse și de pandemie”, adaugă reprezentanții.

Wizrom Software, care are birouri în București și în Cluj și numără aproximativ 120 de angajați, dezvoltă și furnizează softuri de HR, salarizare, contabilitate și gestiune, automatizări în vânzări, producție și Business Intelligence (BI).