Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

URBB își extinde portofoliul de beri speciale „Timeless collection” cu Weihenstephaner Vitus

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) își extinde portofoliul de beri speciale Timeless Collection cu berea Weihenstephaner Vitus. Noul sortiment de tip „Weizen Bock”, ce întregește gama Weihenstephan, alături de Weihenstephaner Hefe Weissbier, este disponibil în România de la începutul lunii iunie.
 aboneaza-te
Weihenstephaner Vitus

Produsă în cea mai veche berărie activă din lume, de aproape o mie de ani, după vechea tradiție de fabricare a berii, Weihenstephaner Vitus a primit multiple recunoașteri și premii la nivel internațional.

Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB: „Weihenstephan scrie istoria berii de aproape 1.000 de ani. Berăria Weihenstephan este și locul unde a luat naștere Legea Germană a Purității Berii, un etalon pentru generații întregi de berari din întreaga lume. Weihenstephaner Vitus scrie o nouă pagină în istoria europeană și chiar mondială a berii, dovada fiind și medaliile de aur de anul trecut. Suntem încântați să le putem oferi consumatorilor și clientilor noștri din România această bere excepțională”.

TOPUL TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – IUNIE 2019

Berăria de Stat a Ținutului Bavaria – Weihenstephan este cea mai veche fabrică de bere din lume, însă și una din cele mai moderne. În anul 1040 a început oficial producția de bere în fabrica din orașul Freising din Germania, iar sute de maeștri berari care și-au învățat meseria la Weihenstephan activează astăzi ca ambasadori ai brandului și ai berăriei, răspândind această cunoaștere în întreaga lume și contribuind astfel la reputația unică a berăriei Weihenstephan.

Weihenstephaner Vitus a convins experți ai competițiilor internaționale de calitatea berii, câștigând anul trecut medalia de aur la categoria „South German-Style WeizenBock Hell” din cadrul competiției European Beer Star 2018, cât și medalia de aur în cadrul World Beer Awards 2018, Germania.

Weihenstephaner Vitus este o bere de tip „Weizen Bock”, gustul nobil, fructat, fiind dat de caisele uscate care se îmbină cu arome de citrice, cuișoare și banană. Weihenstephaner Vitus poate fi savurată alături de o brânză puternică, carne roșie sau deserturi.

TOPUL TELEVIZIUNILOR LA NIVEL URBAN – IUNIE 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii