FacebookTwitterLinkedIn

Produsă în cea mai veche berărie activă din lume, de aproape o mie de ani, după vechea tradiție de fabricare a berii, Weihenstephaner Vitus a primit multiple recunoașteri și premii la nivel internațional.

Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB: „Weihenstephan scrie istoria berii de aproape 1.000 de ani. Berăria Weihenstephan este și locul unde a luat naștere Legea Germană a Purității Berii, un etalon pentru generații întregi de berari din întreaga lume. Weihenstephaner Vitus scrie o nouă pagină în istoria europeană și chiar mondială a berii, dovada fiind și medaliile de aur de anul trecut. Suntem încântați să le putem oferi consumatorilor și clientilor noștri din România această bere excepțională”.

TOPUL TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – IUNIE 2019

Berăria de Stat a Ținutului Bavaria – Weihenstephan este cea mai veche fabrică de bere din lume, însă și una din cele mai moderne. În anul 1040 a început oficial producția de bere în fabrica din orașul Freising din Germania, iar sute de maeștri berari care și-au învățat meseria la Weihenstephan activează astăzi ca ambasadori ai brandului și ai berăriei, răspândind această cunoaștere în întreaga lume și contribuind astfel la reputația unică a berăriei Weihenstephan.

Weihenstephaner Vitus a convins experți ai competițiilor internaționale de calitatea berii, câștigând anul trecut medalia de aur la categoria „South German-Style WeizenBock Hell” din cadrul competiției European Beer Star 2018, cât și medalia de aur în cadrul World Beer Awards 2018, Germania.

Weihenstephaner Vitus este o bere de tip „Weizen Bock”, gustul nobil, fructat, fiind dat de caisele uscate care se îmbină cu arome de citrice, cuișoare și banană. Weihenstephaner Vitus poate fi savurată alături de o brânză puternică, carne roșie sau deserturi.

TOPUL TELEVIZIUNILOR LA NIVEL URBAN – IUNIE 2019