Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

TypingDNA a primit o finanțare de 1,5 milioane de dolari de la GapMinder și de la alți investitori din Europa, Marea Britanie și SUA

TypingDNA, start-up de soluții de securitate online bazate pe felul în care tastează utilizatorii (typing biometrics), dezvoltat de antreprenorii români Raul Popa și Cristian Tamaș, a primit o  finanțare de 1,5 milioane de dolari de la fondul de investiții GapMinder Venture Partners, precum și de la alți investitori străini, din Europa, SUA și Marea Britanie.  
 aboneaza-te
Typing DNA - Raul Popa

Compania plănuiește să folosească finanțarea pentru a-și îmbunătăți tehnologia și pentru a-și extinde prezența în industria financiară și a marilor companii. TypingDNA va construi, de asemenea, noi parteneriate și va face cunoscute soluțiile sale de prevenție a fraudelor online, conform unui anunț al companiei.

„Acum vom seta noi standarde în industrie. Scopul nostru este să fim furnizorul numărul unu în ceea ce privește tehnologia bazată pe modul în care tastează utilizatorii (typing biometrics). Ne concentrăm pe obținerea mai multor parteneriate semnificative cu actori importanți în identificarea, autentificarea în doi pași și în prevenirea fraudelor”, a declarat Raul Popa, CEO TypingDNA. Celălalt cofondator, Cristian Tamaș, face parte din generația „Forbes 30 sub 30”, ediția 2017.

30 sub 30: Pasionat de autenticitate

Runda de finanțare a inclus, de asemenea, fondurile Gecad Ventures, angel investors cu experiență în serviciile bancare și financiare, Inteligență Artificială și cybersecurity, precum și fondatorii start-up-urilor DataDog, WayUp și UiPath.

Citește și: TypingDNA a lansat o extensie pentru Chrome care verifică identitatea utilizatorilor pe baza modului în care tastează

Citește și: Cel mai bun moment: Cum arată ecosistemul antreprenorial din România și cum este să îți înființezi un start-up în tehnologie în zilele noastre?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii