FacebookTwitterLinkedIn

La numai șase luni de la demararea lucrărilor, proiectul SunLake din București, dezvoltat de Park Properties, a reușit să vândă peste 80% din blocul A, de 12 etaje. Acesta reprezintă prima fază a proiectului rezidențial amplasat în zona Fundeni.

Cu o suprafață totală de peste 30.000 mp la finalizare, și o valoare de piață ce depășește 40 milioane de euro, SunLake a fost demarat în luna martie a acestui an. 

„Am reușit să atragem un mix variat de cumpărători finali, dar și investitori în proiectul SunLake, care au achiziționat imobilele, în cea mai mare parte, cu capitaluri proprii. Pe lângă interesul ridicat din partea locuitorilor situați în Sectorul 2 al Capitalei, asistăm și la o cerere crescută de la cumpărători din afara Bucureștiului, din orașe precum Constanța, Brașov, Buzău, Craiova, chiar și Oradea, clienții care doresc acces facil către zona centrală și de nord ale Capitalei și către autostrăzile A2 și A3”, a declarat Alexandru Manaila, Managing Partner SunLake.

Ritmul rapid al vânzărilor din primele șase luni a determinat echipa SunLake să demareze vânzările și pentru faza a doua a proiectului, ce consta în al doilea bloc de 12 etaje, dintr-un total de trei clădiri cate va avea proiectul, la finalizare. Potrivit reprezentantului SunLake, lucrările la structura de rezistență a proiectului sunt în grafic, constructorul avand un ritm de doua etaje pe lună.

„Am demarat deja lucrările la etajul 8, urmând ca până la sfârșitul anului să finalizăm structura de rezistență a corpului A. În luna August au demarat lucrările la corpul de legătură cu clădirea B, iar în curând începe și lucrările la structura corpului B, al doilea turn cu 12 etaje din cadrul SunLake Residence”, a mai precizat Alexandru Manaila.

Inflația ridicată, de circa 10% la euro și 16% la moneda națională, îndeamnă cumpărătorii și investitorii să achiziționeze apartamente încă din faza de construcție, unde beneficiază de prețuri preferențiale.