FacebookTwitterLinkedIn

Criza materiilor prime a avut un impact semnificativ asupra industriei de construcții și dezvoltare logistică. Cu toate acestea, Masterbuild – General Contractor & Property Developer raportează rezultate pozitive pentru anul trecut și estimează o creștere a afacerilor în 2022.

“În 2021, estimăm o cifră de afaceri de 16 milioane de euro și o creștere a EBITDA cu 40%”, a declarat Ștefan Vayna, CEO-ul companiei de construcții și dezvoltare logistică.

Recent, Masterbuild a anunțat o investiție în valoare de 20 de milioane de euro într-un parc logistic de peste 16.000 mp, pe o suprafață de teren de 34.000 mp. Construcția va începe în a doua jumătate a acestui an.

În 2022, compania mizează pe o creștere a veniturilor de cel puțin 30%, la 25 de milioane de euro, și o marjă de profit de aproximativ 8-10%. “Aproximativ 70% din profit va fi reinvestit“, mai spune Ștefan Vayna, pentru Forbes România.

Masterbuild – General Contractor & Developer este o companie de construcții și dezvoltare logistică, activă din 2005 atât pe segmentul construcțiilor industriale, cât și al proiectelor comerciale și rezidențiale.  Compania activează atât pe întreg teritoriul României, cât și pe piețele internaționale.