FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obținut autorizația de construcție pentru ambele faze ale ansamblului rezidențial Quartier Azuga și va începe construcția în această toamnă. 

Situat în zona Doamna Ghica din București, proiectul Quartier Azuga a demarat deja procesul de pre-vânzări, iar peste 25% dintre apartamentele din prima fază sunt rezervate. “Clienții care au făcut rezervări sunt în marea lor majoritate clienți finali, care achiziționează cu intenția de a deveni rezidenți în cadrul ansamblului, dar există un interes bun și din partea investitorilor de profil”, explică Adi Steiner, Managing Partner al STC Partners. 

Ansamblul Quartier Azuga este pre-certificat Green Homes și va asigura economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaz și electricitate, o calitate a aerului ridicată și costuri comune mici, promite dezvoltatorul. Consultantul exclusiv al procesului de vânzare al proiectului este compania Crosspoint Real Estate.

Prima fază va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmată de faza II în paralel, cu un termen de finalizare al întregului proiect la începutul anului 2025.

STC Partners a ridicat și Quartier Gramont, un proiect boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021.