FacebookTwitterLinkedIn

Startup-ul românesc Sessions anunță finalizarea cu succes a unei finanțări în valoare de 4,5 milioane de dolari. Runda a fost condusă de Earlybird Venture Capital, cu participarea Stride.VC și Launchub Ventures.

Startup-ul românesc Sessions ce a dezvoltat o platformă de comunicare și colaborare cu scopul de a  îmbunătăți  interacțiunile video dintre companii și clienții lor a obținut o finanțare seed în valoare de 4,5 milioane de dolari, după ce anul trecut a primit titulatura de Product Hunt – produsul anului la categoria „Work from Anywhere”.  

„Modul în care lucrăm s-a transformat radical în ultima perioadă. Majoritatea interacțiunilor cu clienții se petrec acum online, dar întâlnirile virtuale încă nu au structura, energia, informațiile și interactivitatea necesare pentru a fi cu adevărat productive. De aceea, ne-am propus să transformăm fiecare apel video într-o sesiune extrem de valoroasă”, a declarat Radu Negulescu, fondator și CEO al Sessions.

Fondatorii Radu Negulescu și Radu Țintescu au creat platforma destinată sesiunilor complexe video în 2020, atunci când pandemia a impulsionat tranziția către munca la distanță. 

Iar, în prezent platforma oferă toate funcționalitățile în desfășurarea atât în ceea ce privește sesiunile de vânzări și prezentările de produs, cât și webinariile de marketing sau trainingurile.