FacebookTwitterLinkedIn

Bunnyshell, start-up ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii cloud, anunță finalizarea unei noi runde de investiții în valoare de 4 milioane de dolari. 

Fondurile atrase din partea Early Game Ventures și RocaX Ventures sunt destinate extinderii companiei pe piața din Statele Unite ale Americii.

Concomitent, Bunnyshell a anunțat și numirea lui Shani Shoham în poziția de Chief Revenue Officer (CRO). Anterior, el a fost fondator și CEO al 21 Labs, care a fost preluată de Perforce Software, și președinte al Testim.io, cumpărată de Tricentis.

“După ce am lucrat cu oameni tehnici în rolurile mele anterioare, am văzut în mod direct provocările gestionării mediilor de dezvoltare, așa că am înțeles imediat potențialul pe care Bunnyshell îl are. Programatorii își petrec aproape 20% din timp gestionând mediile de lucru și asta a fost un blocaj pentru mulți dintre clienții mei. EaaS este ca un calmant pentru orice organizație care are sute de angajați, indiferent de verticală. Am fost impresionat de tracțiunea obținută de Bunnyshell pe piețele din Europa cu puțin efort. Plănuim să creștem agresiv în SUA și la nivel global”, a declarat Shani Shoham.

Compania Bunnyshell a fost fondată de antreprenorii Roxana Ciobanu și Alin Dobra (foto). Anul trecut, compania a atras o rundă de finanțare de 1,1 milioane de euro condusă de Early Game Ventures.