FacebookTwitterLinkedIn

Bunnyshell este un start-up care construiește tehnologie pentru infrastructura de cloud, permițând clienților săi să instaleze, monitorizeze și scaleze automat aplicații în cloud.

“(…) Această nouă rundă de finanțare ne permite să accelerăm expansiunea pe piețele internaționale și dezvoltarea rețelei de parteneri la nivel global”, a declarat Alin Dobra, fondator și CEO al Bunnyshell.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

“Cererea de oameni calificați în administrarea de sisteme (dev ops) a explodat în perioada pandemiei, când toate companiile au fost nevoite să își accelereze digitalizarea și să își construiască infrastructura de cloud. (…) Am fost, suntem și vom fi alături de echipa Bunnyshell la următoarele runde de finanțare”, a declarat Dan Călugăreanu, Partener Early Game Ventures.

Fondul European de Investiţii (FEI) este parte a Grupului Bǎncii Europene de Investiţii şi este principalul finanţator de risc pentru IMM din Europa, prin instrumente de capital de risc, garanţii şi microfinanţare.