FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar belgian Speedwell pregătește lansarea vânzărilor pentru proiectul său din Corbeanca, Glenwood Estate. Lucrările de construcție vor începe anul viitor, urmând ca primele unități rezidențiale să fie predate în 2025. 

Glenwood Estate va include un total de 209 locuințe premium, 50 dintre acestea fiind construite în prima faza a proiectului. Investiția totală este estimată la 94 milioane de euro, iar 21 milioane de euro vor fi alocați primei etape de dezvoltare. Ansamblul rezidențial va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare ce oferă acces direct și vizibilitate către lac. 

Proiectul va fi dezvoltat conform standardelor Green Homes, oferind soluții sustenabile precum implementarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de căldură, reutilizarea apei pluviale și altele.

Speedwell a finalizat și are în dezvoltare peste 10 proiecte mari la nivel național, precum Record Park din Cluj-Napoca, Paltim și un proiect recent anunțat din Timișoara, Miro, The Ivy, Triama și Spaceplus din București. Tot în București, compania a lansat vânzările pentru un alt proiect rezidențial, The Meadows.