FacebookTwitterLinkedIn

Distribuitorul de produse de curățenie și igienă Side Group a închiriat aproape 6.000 mp de spațiu în centrul logistic MLP București West, aflat în dezvoltare. Noua unitate va fi livrată pentru ocupare până la sfârșitul acestui an. 

Side Grup își va reloca operațiunile din Key Logistic Center, din comuna Chiajna, iar noua unitate va fi folosită ca centru de distribuție al companiei, deservind clienți din HoReCa, retail și sectorul industrial. 

Din spațiul total închiriat, 5.200 mp vor fi dedicați operațiunilor de depozitare, în timp ce restul de 380 mp vor găzdui birouri moderne. Tranzacția a fost intermediată de către compania de consultanță imobiliară iO Partners JLL Preffered Partener.

“Construcția unității, incluzând suprafața ocupată de noul nostru chiriaș, este aproape finalizată, fiind programată să fie gata de ocupare până la sfârșitul acestui an”, a menționat Olga Melihov, Country Head Romania, MLP Group.

MLP Bucharest West este un parc logistic și industrial de clasă A situat pe șoseaua de centură în zona Chitila, în nord-vestul Bucureștiului. Dezvoltat pe un teren de 18,3 hectare, parcul va oferi 99.000 mp de spații de depozitare și de producție industrială ușoară. 

Ca parte a primei etape de dezvoltare, o unitate de 22.000 mp a fost livrată pentru ocupare în 2021 și este închiriată integral. Faza a doua a fost lansată în mai 2023, asigurand aproximativ 16.000 mp de spațiu nou până la sfârșitul anului 2023.