FacebookTwitterLinkedIn

SkyShowtime, cel mai nou serviciu de streaming din Europa, a anunțat că în februarie 2023 va fi lansat în România, Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia. Până atunci, urmează să fie lansat pe 14 decembrie 2022 în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia pe 14 decembrie 2022.

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat că serviciul va fi lansat în decembrie în mai multe țări din Europa Centrală și de Est la sfârșitul acestui an. Oferta premium SkyShowtime de divertisment exclusiv și emblematic va fi disponibilă în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia începând cu 14 decembrie. Apoi se va extinde în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia, începând cu februarie 2023.

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime: „SkyShowtime a fost creat pentru Europa și suntem încântați că le putem spune clienților din Europa Centrală și de Est că este timpul pentru SkyShowtime. Iar asta înseamnă acces exclusiv la cele mai noi seriale și filme produse de studiourile noastre recunoscute la nivel mondial, precum și o gamă premium de divertisment local de calitate. După lansări de succes în Europa de Nord și Portugalia extinderea pe aceste piețe importante și aducerea SkyShowtime la și mai mulți clienți din Europa, este un moment crucial pentru noi.”

SkyShowtime prezintă în premieră cele mai de succes filme, seriale premium, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri legendare de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock – toate disponibile într-un singur loc.

SkyShowtime va include, de asemenea, programe originale dezvoltate local, documentare și programe speciale.