FacebookTwitterLinkedIn

Bringo, platforma specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, aduce în aplicație Benefito Mobile, un produs în premieră în industriile de telecom și retail din România – singura cartelă prepaid prin care utilizatorii primesc credit la achiziția de produse și servicii.

Parteneriatul dintre Bringo și Benefito Mobile oferă utilizatorilor acces la un serviciu inovator, care oferă acces la servicii de telefonie mobilă, în timp ce răsplătește și transformă loialitatea utilizatorilor în credit de cartelă: achiziționarea cartelei, dar și fiecare comandă plasată în Bringo, în perioadele de promoție, înseamnă un bonus de 20 lei care poate fi folosit la reîncărcarea cu credit a cartelei Benefito. Cartela este disponibilă în Bringo prin rețeaua de magazine Carrefour.

Cum funcționează Benefito Mobile:

  1. Utilizatorii Bringo pot comanda cartela la orice comandă din aplicație.
  2. Utilizatorii fac cumpărături prin Bringo
  3. și primesc credit bonus pentru reîncărcarea cartelei, sub forma unui voucher.
  4. Voucherul are o valoare de 20 lei și este valabil pentru orice reîncărcare de minimum 10 lei achiziționată.
  5. Utilizatorii pot folosi voucherul pe site-ul Benefito Mobile. Creditul este valabil 30 de zile de la data activării cartelei.

„Parteneriatul cu Bringo este un pas important în extinderea rețelei de Parteneri care oferă utilizatorilor Benefito credit bonus  la cumpărături, o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli.  Prin intermediul platformei Bringo utilizatorii vor fi recompensați cu credit bonus pentru cumpărăturile pe care le fac în marile lanțuri de retail precum Carrefour”,  a declarat Marius Ionescu – CEO Benefito Mobile.

Bringo adaugă acest nou partener și continuă astfel să își consolideze poziția ca aplicație preferată a românilor pentru realizarea cumpărăturilor online și să susțină planurile de dezvoltare pe care compania le urmărește. Mai mult, acest nou parteneriat vine în întâmpinarea consumatorilor și le dă acestora noi motive pentru a folosi Bringo ca soluție de încredere pentru cumpărăturile lor, oferind de acum și primul produs de telecom din catalogul Carrefour în aplicație.


Despre Bringo România

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie – de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 200 de magazine partenere – în total, peste 90 000 de produse cu livrare între 30 și 90 minute. Beneficiul major pe care îl are aplicația Bringo față de alte platforme este serviciul de personal shopper. Ai o persoană dedicată pentru comanda ta care face cumpărăturile pentru tine așa cum le-ai face tu, îți permite să modifici în timp real lista de cumpărături și îți oferă alternative pentru produsele indisponibile. Bringo este disponibilă în 37 de orașe din România, dar și în alte patru țări, prin Bringo International.

Despre Benefito Mobile

Benefito Mobile, un brand deținut de Goil Services Romania S.A, este primul operator mobil din România care lansează o cartelă preplătită pentru domeniile telecom și retail. Prin această cartelă, utilizatorii vor putea primi credit pentru mobil la achiziția de produse și servicii de la firmele partenere. Printre fondatorii Benefito Mobile se numără Marian Velicu și Marius Ionescu, doi dintre cei mai reputați specialiști din telecomul românesc.