FacebookTwitterLinkedIn

Compania Secom® își extinde portofoliul din retailul propriu cu noi categorii de produse, ecologice și naturale, pentru adulți și copii. Printre acestea se numără alimente funcționale, produse de îngrijire dentară și personală.

Noile categorii introduse în portofoliul Secom® Retail includ peste 120 produse de la branduri cu notorietate, lideri pe piața europeană: cereale și mixuri pentru mic dejun de la Amisa și Dennree, crackers de la Lima, batoane raw-vegane de la Roo Bar și Nakd, snack-uri din fructe deshidratate de la Fruit Bowl și Bear, dulciuri sănătoase și ceaiuri de la Sonnentor, băuturi vegetale de la Rude Health, precum și piureuri organice de fructe și biscuiți pentru copii din gamele Annabel Karmel și Organix.

Noile categorii din zona functional foods și produse de îngrijire personală completează perfect portofoliul Secom®  și ne ajută să ducem mai departe misiunea noastră de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. De azi, în magazinele Secom® și pe secom.ro consumatorii noștri vor găsi o gama diversificată de sute de produse de înaltă calitate, de la suplimente alimentare, ceaiuri, alimente funcționale, produse de îngrijire personală și cosmetice naturale, capabile să răspundă oricăror nevoi și să îi ajute să adopte rutine sănătoase. În plus, consultanții noștri, profesioniști și empatici, sunt alături de consumatori, deschiși să îi asculte și să le ofere sfaturi personalizate, astfel încât să aleagă cele mai potrivite produse pentru stilul lor de viață,” spune Radu Ciurba, Business-Unit-Director Secom® Retail.   

Magazinele Secom® în care se regăsește întreg portofoliul – inclusiv categoriile recent introduse – sunt situate în București (4 magazine, din care cel mai recent e situat în Băneasa Shopping City – zona Feeria), Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea. Pentru informații despre produse și adresele magazinelor poate fi accesat secom.ro.