FacebookTwitterLinkedIn

Euro Vial Residence, dezvoltator activ pe piața imobiliară regională din Constanța, a achiziționat domeniul Clos des Colombes din 23 August (Olimp) pentru 1,5 milioane de euro.

Domeniul Clos des Colombes se întinde pe o suprafață de șase hectare și reprezintă una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc, tradiția cultivării viței de vie întinzându-se pe o perioadă de peste 45 de ani, dintre care ultimii 20 de ani sub coordonarea antreprenoarei de origine franceză Anne Marie Rosenberg, care a cumpărat domeniul în 2002. Aici sunt produse în prezent aproximativ 18.000 sticle anual, vinurile Clos des Colombes câștigând mai multe premii naționale și internaționale. 

Adițional podgoriei, care se întinde pe patru din cele șase hectare, domeniul mai include o cramă, un restaurant cu aproximativ 100 de locuri – care a fost declarat cel mai bun restaurant regional din Dobrogea în 2019 de către ghidul Gault Millau, precum și mai multe unități de cazare. 

”Am cumpărat Clos des Colombes deoarece se integrează foarte bine în tot acest tablou și am început deja investițiile în extinderea și modernizarea cramei, a restaurantului și domeniului, care vrem să devină o destinație gastronomică și turistică în sine pentru zona de sud a litoralului”, declarat Virgil Lixadru, managing partner Euro Vial Residence.

Olimp se prefigurează a fi un nou pol de dezvoltare imobiliară și hotelieră, în prezent fiind anunțate și în lucru proiecte imobiliare care vor atrage investiții estimate la câteva sute de milioane de euro.

Euro Vial Residence a finalizat până în prezent două proiecte rezidențiale în Mamaia – Sea ON și Lake ON, cu un total de 568 de apartamente, și Forest ON, în zona Băneasa din București, cu 36 de apartamente, în urma unor investiții cumulate de aproximativ 45 de milioane de euro.