FacebookTwitterLinkedIn

Schoenherr și Asociații SCA a asistat Samsung C&T Corporation în vânzarea participației sale în proiectul fotovoltaic LJG Green Source Energy Alpha, cu o capacitate instalată de 45 MW, situat în județul Giurgiu.

Samsung C&T Corporation a vândut proiectul, evaluat la 83 de milioane de euro (87 de milioane de dolari), către Greenvolt – Energias Renováveis (“GreenVolt”), prin subsidiarele sale V-Ridium Solar 45 și V-Ridium Renewables.

În anul 2012, Samsung C&T Corporation a preluat o participație în acest proiect, pe care l-a deținut împreună cu LSG Building Solutions și Green Source. Proiectul fotovoltaic a devenit operațional în 2013.

„Suntem mândri că am contribuit la finalizarea acestei tranzacții. Cunoaștem bine parcul solar, având în vedere că am asistat Samsung C&T Corporation cu privire la achiziția acestuia, în urmă cu zece ani, precum și în finanțarea, dezvoltarea și operarea acestui proiect fotovoltaic. Tranzacția recent finalizată încheie cu succes serviciile juridice complete acordate clientului nostru în legătură cu această investiție în sectorul energiei regenerabile‟, a declarat Monica Cojocaru, partener în cadrul Schoenherr și Asociații SCA și coordonatoarea echipei firmei implicate în proiect. 

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri.