FacebookTwitterLinkedIn

Cu o investiție de 30 de milioane de euro, grupul Ahold Delhaize, deținătorul retailerului Mega Image, a deschis cea mai mare unitate de îmbuteliere a vinului din Benelux.

În nouă unitate, grupul își va îmbutelia propriile sticle de vin, dar și unele produse pentru magazinele sale, precum Gall & Gall și Albert Hiejn, informează platforma RetailDetail.eu.

În prezent, fabrica are patru linii de îmbuteliere cu o capacitate totală de 18.000 de sticle pe oră și are 73 de angajați.

Conform raportului financiar al companiei, la nivel european, grupul Ahold Delhaize a raportat pentru al doilea trimestru al acestui an o cifră de afaceri în creștere cu 4,5 procente față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 7,86 miliarde de euro.

Pe plan local, compania are peste 900 de magazine Mega Image în orașe precum, Iași, Cluj Napoca, Sibiu, Brașov, Constanța, Ploiești, Oradea, Timișoara. Anul trecut, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,46 de miliarde de lei, în creștere ușoară cu trei procente față de cea realizată în 2020.