FacebookTwitterLinkedIn

The Level Apartments, primul proiect de dezvoltare urbană construit de Redport Capital în zona Străulești, a ajuns la 40% de pre-contracte semnate, din numărul total de apartamente din Faza a III-a, încă dinainte de începerea construcției, a anunțat dezvoltatorul. 

Proiectul este dezvoltat în patru faze, cu un total de 600 de unități și cu o investiție totală de 60 milioane de euro. Construcția a fost demarată în anul 2017, iar până la începutul acestui an au fost livrate primele două faze către noii proprietari. Valoarea investiției în această fază depășește 12 milioane de euro, construcția urmând a fi demarată în toamna acestui an. Suprafața construită suprateran este de peste 10.000 mp și oferă un total de 105 apartamente. 

Cea de-a patra fază a proiectului The Level Apartments este estimată să fie demarată până la sfârșitul anului viitor și va include aproximativ 275 de apartamente, cu o investiție de 28 de milioane de euro.

Grupul Redport, fondat în 2016 de Cosmin Savu – Cristescu, a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I şi The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiţii de 16 milioane de euro.

Tot din portofoliul Redport Capital face parte și proiectul de regenerare urbană Infinity Nord, ce va fi livrat în patru faze și va cuprinde 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, dar și 1.500 de locuri de parcare, toate realizate cu o investiție de 150 milioane de euro.