FacebookTwitterLinkedIn

Raiffeisen Bank își asigura clienții că activitatea de baza a băncii va fi asigurată în această perioada și că va continuă să ia toate măsurile necesare pentru a-și proteja clienții, angajații, partenerii.

Vodafone România este partenerul de tehnologie în cadrul acestui proiect și va asigura implementarea soluțiilor Microsoft Office 365 pentru clienții băncii care optează pentru această oferta.

“Știm că prima prioritate a antreprenorilor care traversează această perioadă dificilă este comunicarea eficientă, atât cu echipa proprie, cât și cu partenerii. Acum, când constatăm cu toții modificarea profundă a modului în care ne desfășurăm activitatea zilnic, împreună cu Microsoft și Vodafone România, dorim să oferim 6 luni gratuitate la serviciile Microsoft Office 365. Sprijinim clienții IMM să-și poată continuă activitatea cu aplicații de top și astfel, să se adapteze în mod optim la schimbările pe termen lung care vor avea loc în ceea ce privește modul de derulare a afacerilor” a spus Raluca Nicolescu, director Aria IMM la Raiffeisen Bank.

Microsoft oferă oportunitatea tuturor oamenilor și organizațiilor de a realiza mai mult

“Misiunea Microsoft e de a oferi oportunitatea tuturor oamenilor și organizațiilor de a realiza mai mult. Provocările cu care se confruntă organizațiile de orice dimensiune astăzi, în această nouă realitate, aduc misiunea noastră și mai aproape de mediul de afaceri din România. Dorim să susținem antreprenorii și ideile românești să-și adapteze procesele interne de afaceri, să lucreze facil chiar și de la distanță și de ce nu, să inoveze cu ajutorul tehnologiei pentru a genera transformare și impact în întreagă țară”, a spus Daniel Rusen, director Marketing & Operațiuni, Microsoft România.

Vodafone vine în sprijinul IMM-urilor

“Ca partener de tehnologie ne bucurăm să susținem mediul de afaceri românesc și prin această inițiativă pe care Raiffeisen Bank o lansează în sprijinul companiilor mici și mijlocii. Misiunea noastră acum, mai mult că oricând, este să ajutăm companiile să folosească tehnologia pentru că afacerile lor să își poată continua activitatea și să prospere. Angajamentul nostru este de a fi un partener de încredere pentru companii și de a contribui la succesul lor pe mai departe prin suportul și calitatea serviciilor oferite”, a declarat Dinu Dragomir, director Vodafone Global Enterprise Director, Vodafone România.

Programul de creditare factory, adaptat nevoilor antreprenorilor

Raiffeisen Bank a adaptat și programul de creditare factory, dedicat afacerilor la început de drum, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor care dezvoltă produse sau servicii care contribuie activ la lupta împotriva efectelor crizei sanitare. Fabrica de idei este deschisă până pe 18 mai 2020 tuturor antreprenorilor care au o idee sau un business care prin serviciile sau produsele oferite sprijină sau contribuie la bunăstarea comunității.

Raiffeisen Bank a ajutat în ultima perioada peste 2.500 de clienți IMM, care au întâmpinat greutăți semnificative în contextul pandemiei.

“Acum am trecut la etapa de procesare a cererilor de credit venite prin programul IMMINVEST, pentru putea oferi clienților noștri acces rapid la surse de finanțare pentru investiții și capital de lucru, garantate de către FNGCIMM, în numele și contul statului român, prin Ministerul Finanțelor Publice” a mai adăugat Raluca Nicolescu.