FacebookTwitterLinkedIn

Radu Ionescu a fost numit de LIBERTY Steel Group în funcția de General Manager al LIBERTY Galați, cel mai mare producător de oțel integrat din România. Prasanta Mishra, în prezent Director Executiv, devine Managing Director Plant Operations pentru LIBERTY Galați.

Fondator al casei de avocatură Ionescu Sava, Radu Ionescu are o vastă experienţă în drept comercial și este specializat în fuziuni și achiziții, dreptul concurenței, drept bancar, financiar și fiscal, anterior coordonând practica de consultanță corporate și comercială a firmei. Cu o expertiză bogată în industria siderurgică, noul director general al LIBERTY Galați a consiliat grupul LIBERTY în ultimii ani în numeroase tranzacții și proiecte atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est, arată un comunicat al companiei.

Numirea lui Radu în funcția de General Manager este o continuare firească a unui parteneriat care a început în urmă cu mai mulți ani, timp în care ne-a sprijinit în multe decizii strategice pe care le-am luat în România. Vasta lui experienta juridică și de business l-au recomandat pentru poziția de director general și, alături de Prasanta Mishra, care a demonstrat rezultate solide în managementul operațiunilor de producție, avem astăzi o echipă de conducere capabilă să pregătească businessul pentru revenirea pieței și să continue planurile de transformare GREENSTEEL“, a declarat Ajay Aggarwal, președintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group și președintele Consiliului de Administrație al LIBERTY Galați.

Echipa de management de la LIBERTY Galați va continua să lucreze cu Ajay Aggarwal, President Europe LIBERTY Steel Group, și cu Sandip Biswas, CEO LIBERTY Primary Steel and Mining, pentru a transforma compania siderurgică într-un producător neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030.

LIBERTY Galați este cel mai mare producător de oțel integrat din România, cu o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de tone de oțel pe an, pentru clienți din domeniul construcțiilor, naval, petrolier și gaze, precum și cel al producției de energie regenerabilă.