FacebookTwitterLinkedIn

Compania de servicii software Qualysoft Romania a înregistrat o creștere cu 55% a cifrei de afaceri comparativ cu exercițiul financiar precedent, la 4,7 milioane euro.

”Cifra de afaceri a fost de 4,7 milioane euro pentru 2022”, a comunicat compania la solicitarea Forbes România.

Totodată, numărul de angajați a crescut cu 25%, iar o parte dintre specialiștii companiei lucrează la digitalizarea autorității fiscale din Indonezia, unul dintre cele mai extinse proiecte în care echipa de specialiști IT de la București este implicată.

În prezent, echipa Qualysoft din România a ajuns la peste 80 de specialiști iar până la finalul anului este preconizată o majorare a acesteia cu 35%.

Qualysoft estimează ca, în următoarea jumătate de an, contextul global și regional va continua să fie dificil.

”Încercăm să acordăm o atenție sporită și vom investi din ce în ce mai mult în dezvoltarea capitalului uman care foarte probabil ne vor menține un grad de retenție foarte bun, unul etalon pentru piața locală.  Rămânem însă precauți referitor la perspectivele acestui an”, a adăugat Radu Postolache, general manager al Qualysoft România și Head of Consulting & Development Services al Qualysoft Group.

În scenariul pesimist, cifra de afaceri a companiei este așteptată să înregistreze o creștere la finalul acestui an de aproximativ 20%, comparativ cu 2022. În scenariul optimist, avansul afacerilor companiei ar putea fi de peste 35%.

“Anul 2022 a fost (…) primul an în urma căruia putem spune că avem o echipa completă din punct de vedere operațional, recrutare, livrare, vânzări și tehnic”, a afirmat Ramona Dimache, Service Delivery Director al Qualysoft România.

Compania, prezentă în România din 2007, este interesată în implicarea în proiecte de anvergură pentru digitalizarea jucătorilor globali din domenii precum serviciile financiare, telecom, retail, energie sau securitate.

Grupul Qualysoft, fondat la Viena în 1999, furnizează consultanță și servicii IT și are filiale în Germania, Elveția, Ungaria, Slovacia, România, Serbia și Indonezia.