FacebookTwitterLinkedIn

Primark, retailerul internațional de modă, a dezvăluit planurile pentru deschiderea celui de-al treilea magazin din România, amplasat în Iulius Town Timișoara. Programat să fie inaugurat în a doua jumătate a anului 2024, acest nou punct de vânzare va reprezenta prima locație Primark din vestul țării.

Ne bucurăm să anunțăm următorul nostru magazin din România, care se va deschide în Iulius Town Timișoara, în a doua jumătate a anului 2024. Suntem încântați să aducem brandul Primark clienților din regiune și așteptăm cu nerăbdare să completăm echipa Primark cu oameni pasionați de modă și retail. Magazinul va deveni a treia noastră locație din România și reprezintă o altă etapă importantă în expansiunea noastră pe această piață, precum și în regiunea mai largă a Europei Centrale și de Est (ECE)”, spune Maciej Podwojski, Director ECE, Primark 

Această decizie vine după intrarea cu succes a brandului pe piața românească în decembrie 2022, când a deschis primul magazin în ParkLake Shopping Centre din București. După doar șase luni, retailerul a inaugurat al doilea magazin în AFI Cotroceni, consolidându-și prezența în țară.

„Intrarea Primark pe piața românească la sfârșitul anului trecut a reprezentat un moment de referință pentru piața locală de specialitate. Ne bucurăm să aducem în Iulius Town Timișoara primul magazin Primark din afara Bucureștiului, un brand care este cu siguranță foarte așteptat de clienții din Timișoara, din regiune și chiar din străinătate. Continuăm să aducem în rețeaua noastră proiecte inovatoare și așteptate cu nerăbdare, în care românii se regăsesc. Ne actualizăm constant mixul de chiriași pentru a răspunde așteptărilor mereu provocatoare ale publicului”, a declarat Oana Diaconescu, Director Leasing IULIUS.

Noul magazin va ocupa aproximativ 3.000 de metri pătrați și va oferi clienților experiența de cumpărături distinctivă pentru care Primark este apreciat. Aici vor găsi cele mai recente trenduri în modă, produse esențiale de îmbrăcăminte, cosmetice, articole de lifestyle și pentru casă. De asemenea, magazinul va prezenta gama de produse Primark Cares, parte integrantă a angajamentului retailerului pentru îmbrăcăminte durabilă la prețuri accesibile. Până în prezent, 50% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclate sau sustenabile, iar brandul și-a propus să atingă 100% până în 2030.