FacebookTwitterLinkedIn

Poșta Română a anunțat lansarea unei noi opțiuni de plată self-service în diverse subunități din București, facilitând astfel achitarea facturilor și taxelor fără necesitatea interacțiunii directe cu personalul poștal. Această inițiativă face parte din eforturile companiei de a continua procesul de digitalizare a serviciilor sale.

Prin intermediul noilor terminale self-service, clienții Poștei Române pot achita servicii pentru peste 200 de furnizori, inclusiv facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite. Opțiunea este disponibilă atât pentru locuitorii din București, cât și pentru cei din întreaga țară.

„Poșta Română continuă trendul digitalizării oferind opțiunea de plată self-service în diverse subunități poștale din București. Astfel, roboțeii moderni facilitează achitarea facturilor și a taxelor, fără a mai fi nevoie de interacțiunea directă cu personalul poștal. Clienții Poștei Române pot achita serviciile a peste 200 de furnizori, inclusiv facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite, atât din București, cât și din întreaga țară. Prin intermediul opțiunii self-service, utilizatorii beneficiază de o soluție rapidă și convenabilă, transformând radical experiența de plată pentru utilități și alte servicii”, se precizează în comunicat.

Utilizarea acestor terminale este extrem de simplă. Clienții trebuie doar să scaneze codul de bare de pe factură și să urmeze instrucțiunile de pe ecran. Meniul intuitiv este conceput pentru a fi accesibil chiar și pentru persoanele fără experiență în tehnologie. În plus, personalul poștal este disponibil pentru a asista clienții care au nevoie de ajutor.

În paralel cu digitalizarea serviciilor, Poșta Română va continua să ofere și opțiunile tradiționale de plată la ghișeele poștale, inclusiv plata prin intermediul factorului poștal. Astfel, compania se asigură că satisface toate nevoile și preferințele clienților săi.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.