FacebookTwitterLinkedIn

Porsche Finance Group, furnizor de soluții de finanțare, asigurare, întreținere și mobilitate auto, a anunțat marți schimbări importante în structura de conducere a companiei.

David Gedlicka a preluat, alături de mandatul de CEO, și rolul de CFO. Helian Redai, care a ocupat timp de 15 ani poziția de Director of Sales & Marketing Division, a fost numit Chief Sales Officer (CSO).

Andrei Constantinescu, cel care a ocupat timp de 7 ani poziția de CFO, a fost cooptat în cadrul Volkswagen Group Retail France SAS. David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group România, a preluat între timp atribuțiile din departamentul financiar, deținute anterior de Andrei Constantinescu. David Gedlicka a mai ocupat în trecut, timp de doi ani, poziția de CFO a filialei Porsche Finance Group din Ungaria.

Helian Redai a fost numit Chief Sales Officer (CSO) Porsche Finance Group România, după o carieră de 15 ani în poziți de Director of Sales & Marketing Division.

Echipa de management este completată de Radu Manea, numit Director of Sales & Marketing, și de Mădălina Tofan, care ocupă funcția de Director of Fleet Management.

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experiență în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.