FacebookTwitterLinkedIn

După 25 de ani în California, Ozzy Osbourne și soția sa Sharon au hotărât să părăsească însorita peninsulă și să revină în Marea Britanie. Cei doi au scos la vânzare vila din Hancock Park, Los Angeles, în care au locuit în ultimii șapte ani, suma pe care vor să o obțină fiind de 18 milioane de dolari.

Familia Osbourne a cumpărat vila din exclusivistul Hancock Park în 2015, cu 12 milioane de dolari. Înconjurată de un teren de aproape 2.000 de metri pătrați, clădirea are aproape 1.100 de metri pătrați suprafață utilă, șase dormitoare și nouă băi.

Pentru un cuplu cu un stil de viață flamboaiant, vila este într-o stare foarte bună. Acest lucru se datorează întreținerii atente de care clădirea a avut parte în anii din urmă, inclusiv elementele arhitectonice cu valoare istorică fiind păstrate cu grijă.   

Accesul se face printr-un foaier generos care dă în living. La parter se află biblioteca cu pereți lambrisați, sala de dining și câteva spații care pot fi folosite drept birouri de proprietari sau de angajați. Tot aici este amenajată o sală de cinema cu bar și șemineu.

Din bucătărie există acces spre o încăpere unde se poate servi micul dejun, spre o cameră familială și spre terasa în aer liber, deservită de un cuptor pentru pizza și un grătar.

La etaj sunt patru dormitoare, fiecare cu baia proprie. Dormitorul matrimonial are dimensiunile unui apartament, cu baie dublă și un dressing suficient de încăpător încât să mulțumească orice dependent de shopping.

Casa este dotată cu lift, iar deasupra garajului se află un apartament pentru oaspeți sau pentru personalul proprietății.

Soții Osbourne mai au două apartamente învecinate în Los Angeles, în turnul Sierra Towers: pe primul l-au achiziționat în 2014, cu patru milioane de dolari, iar pe al doilea la începutul acestui an, cu 2,3 milioane.

Foto Profimediaimages.ro