FacebookTwitterLinkedIn

Optical Investment Group (OIG), proprietarul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, cel mai mare jucător de pe piața de optică medicală din România anunță modificări în structura de top management. Începând cu septembrie, Alina Bistreanu ocupă funcția de Chief Executive Officer al OIG și Nicolae Mogoș funcția de Chief Operating Officer. Aceștia vor participa la coordonarea și dezvoltarea activității Optical Investment Group, compania care deține în România o cotă de piață de aproximativ 10%. 

Alina Bistreanu are o experiență de peste 18 ani în companii locale și internaționale, dintre care 14 ani în fashion retail. Înainte de a veni în OIG, Alina a deținut timp de aproape 9 ani funcția de Director General al unuia dintre cei mai importanți retaileri de modă de pe piață: LPP Group, proprietar al brandurilor Reserved, Cropp, Mohito, House și Sinsay.

” Sunt deopotrivă încantată și onorată să mă alătur celei mai mari echipe de profesioniști de optică medicală din România, într-o poziție cheie pentru business. Am credința că, punând laolaltă experiența echipei mele, dar și cea acumulată de mine în cei peste 14 ani de retail și sub ghidarea valorilor noastre comune, vom reuși să ducem retailul de optică românesc la un alt nivel. Ca prime obiective strategice, ne-am propus să consolidăm soluții omnichannel care să ofere clienților noștri cele mai competitive servicii și produse de pe piață, să construim noi direcții de business, dar și cele mai eficiente soluții de dezvoltare și motivare a celor peste 700 de angajați de care suntem responsabili”, declară Alina Bistreanu, Chief Executive Officer OIG.

Nicolae Mogoș are o experiență de peste 15 ani în sectorul retail și 7 ani de antreprenoriat în e-commerce. A petrecut 10 ani în Decathlon (Franța și România) în diverse poziții de management. În ultimii 5 ani a fost Director Operațional la Smyk România, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse pentru copii.

Ca purtător de ochelari, sunt client fidel al brand-urilor OPTIblu și Optiplaza; așadar, am primit cu mare drag provocarea venită din partea Optical Investment Group. Ne propunem să creăm o cultură organizațională bazată pe echipă și să punem în lumina reflectoarelor cea mai importantă resursă a companiei, colegii noștri, care sunt printre cei mai buni și mai experimentați specialiști în retailul de optică din țară”, afirmă și Nicolae Mogoș, Chief Operating Officer.