FacebookTwitterLinkedIn

Compania Regatta vă prezintă o clădire istorică, renovată recent, pentru cele mai exigente gusturi, amplasată în apropiere de strada Meidlinger, una dintre cele mai importante artere comerciale din Viena și de Palatul Schönbrunn.

Amplasată în cvartalul vienez Tivoli, creat în jurul unor tobogane inventate în Rusia, montate aici de antreprenorii berlinezi Friedrich Emil Gericke și Ernst Wagner, devenite faimoase în multe orașe europene.

Zona din fosta suburbie Obermeidling, adiacentă reședinței regale, dintre străzile Hohenbergstrasse, Tivoligasse și Grünbergstrasse, a devenit o atracție turistică însemnată între anii 1830 și Al Doilea Război Mondial, grație parcului de distracții.

Această parte a districtului 12 Meidling adăpostește în prezent numeroase clădiri municipale, iar îngrijitele spații verzi sunt protejate prin lege, ca rămășițe ale celor din trecut.  

Imobilul, cu o fațadă bogat ornamentată, își are originile în era Wilhelmină, după numele fostei împărătese, intrarea și interioarele fiind recondiționate în stilul specific acelei epoci. Tubulatura a fost înlocuită și a fost instalat un lift modern, perfect integrat în decor.

Proprietatea prezintă interes pentru antreprenorii români, ca o investiție profitabilă și ca un spațiu de cazare pentru tinerii stabiliți acolo, la studii universitare, urmând modelul unor erudiți ca Mihai Eminescu. 

Apartamentele cu 3 – 5 camere, adaptate standardelor imobiliare de lux, au între 77 mp – 155 mp, suprafața penthouse-ului spectaculos de la ultimele etaje, cu balcoane și logii orientate spre curtea interioară, ca spații consacrate relaxării.

Printre alte facilități se numără eficiența energetică și termică sporite (HWB clasa B, fGEE clasa A++), încălzirea în podea, parchetul din stejar, instalațiile sanitare Villeroy & Boch, sistemele performante de încălzire/ răcire ale încăperilor ș.a.

Proiectul imobiliar reunește, sub semnul excelenței, farmecul istoric al clădirii și confortul contemporan, dezvoltatorul și agenția noastră imobiliară oferind consultanță posibililor clienți, în vederea achiziției.