FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, listat la Bursa de Valori București, a închiriat 75% din faza I a dezvoltării One Cotroceni Park, clădire de birouri și de spații comerciale.

One United Properties a anunțat recepția pentru pentru prima fază, cu o suprafață închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp.

Proiect de regenerare urbană amplasat în apropierea Academiei Militare, One Cotroceni Park va avea funcționalități mixte, cuprinzând o zonă rezidențială cu peste 850 de apartamente, precum și două clădiri de birouri și spații comerciale, livrate în două faze. Faza I a componentei office de la One Cotroceni Park a fost finalizată la sfârșitul anului 2021.

Dezvoltatorul a început lucrările și la faza a doua a proiectului, care acoperă la acest moment structura și opt niveluri. Aceasta va fi livrată în 2022 și va avea o suprafață închiriabilă brută de 35.000 mp.

Printre companiile care vor avea sediul în One Cotroceni Park se numără Superbet, Deutsche Bahn Cargo România și SII România, companie specializată în servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing.

În prezent, portofoliul companiei One United Properties include 101.000 mp de spații de birouri. Pe lângă proiectul menționat mai sus, compania deține clădiri precum One Tower, One North Gate și One Herăstrău Office.

One United Properties estimează venituri de 1,52 mld. de lei pentru anul 2022

În ceea ce privește proiectele rezidențiale, pentru 2022, One United Properties estimează finalizarea One Verdi Park, One Modrogan, One Timpuri Noi și One Floreasca Vista. Veniturile din chirii sunt estimate să ajungă la 71,78 milioane de lei în 2022, ca urmare a ocupării integrale a One Tower, recepției One Cotroceni Park Faza I și închirierii acestuia, precum și a achiziției pachetului majoritar de acțiuni la Bucur Obor.