FacebookTwitterLinkedIn

Două tinere și-au propus să educe piața către un stil de viață mai sănătos, mai activ și mai aproape de natură.

În vara anului 2019, Miruna Iliescu a cofondat alături de Ioana Rînea un magazin online de produse less-waste, estiverde.ro. „Ne-am extins gama de produse foarte mult de la lansare până în prezent doar prin reinvestirea profitului. Am început cu un brand de cosmetice din Cehia, adus de noi pe piața din România și ne-am diversificat gama după feedback-ul clienților”, afirmă cele două antreprenoare. 

Miruna Iliescu este o tânără din București, care în ciuda pasiunii pentru informatică și programare a realizat la timp că nu își dorea o carieră de programator. Fiind atrasă de interacțiunea cu oamenii, tânăra a ales să urmeze cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice(SNSPA), dar și un Master în Psihologie (Universitatea din București), urmat de un doctorat în Științele Comunicării, în cadrul SNSPA.

Iată cine sunt tinerii din promoția 2022 – Forbes 30 sub 30

Pasiunea, energia și entuziasmul ei vin din curiozitatea de a merge în profunzimea lucrurilor și de a da înapoi mai mult decât a primit. Antreprenoriatul social, temele privind conservarea mediului și mai bună conștientizare în procesul de cumpărare reprezintă cele mai interesante domenii în viziunea Mirunei. „Sunt pasionată și de modul în care funcționează creierul, de psihologia individuală și de grup, dar și de cum poți crește un produs sau un proiect fără să apeși butoane etice discutabile în promovare și comunicare”, afirmă aceasta.

Vezi cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Planurile de viitor ale Mirunei Iliescu gravitează în jurul educației. „Îmi doresc ca atunci când termină masterul, studenții mei să știe cum și unde să caute informații, să analizeze critic ceea ce văd și aud în jur, nu doar să memoreze teorii și definiții”. 

Tânăra vrea ca afacerile în care este implicată să se dezvolte nu doar la nivel de profit, ci „să creeze valoare pentru clienți și să educe piața spre un stil de viață mai sănătos, mai activ, mai aproape de natură”.