FacebookTwitterLinkedIn

Noaptea Muzeelor va fi marcată sâmbătă spre duminică (14-15 mai) în 39 de județe ale României cu peste 200 de evenimente culturale. În București vor fi deschise mai mult de 60 de obiective culturale și spații neconvenționale în cea mai amplă manifestare de gen post-pandemie.

A-18-a ediție a Nopții Muzeelor va fi marcată în 87 de localități din 39 de județe, unde vor fi deschise pentru public mai bine de 210 spații culturale și neconvenționale cu activități diverse și interactive adaptate tuturor vârstelor și intereselor culturale.

În București, Noaptea Muzeelor ca înregistra un record de 64 de obiective culturale care vor fi deschise sâmbătă, majoritatea până târziu în noapte, a declarat managerul evenimentului, Dragoș Neamu, conform Radio România Actualități.

În sprijinul participanților la Noaptea Muzeelor, Societatea de Transport București va pune la dispoziție linia suplimentară de autobuze 362 Noaptea Muzeelor, care vor circula între orele 19:00 – 02:00 la interval de 30 de minute pe traseul Piața Unirii- Piața Presei.

Detalii complete sunt disponibile pe pagina de internet noapteamuzeelor.org.