Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Modex, companie fondată de Mihai Ivașcu, lansează Modex Blockchain Database, platformă care simplică adoptarea tehnologiei blockchain

Modex, companie fondată de Mihai Ivașcu, tânăr care face parte din generația Forbes 30 sub 30, lansează o platformă enterprise care simplifică adoptarea tehnologiei blockchain.
 aboneaza-te
Mihai Ivascu Photo

Platforma Modex Blockchain Database (Modex BCDB) permite companiilor să implementeze primul lor proiect blockchain în doar câteva zile, în loc de câteva luni. Pe langa lansarea platformei, Modex anunță că Dietsmann, companie specializată în servicii de mentenanță în industria petrolului și a gazelor, se numără printre primii clienți.

Deși tehnologia blockchain reprezintă soluția pentru unele probleme complexe legate de securitate, auditare și altele, perioadele lungi de dezvoltare și tarifele mari de consultanță sunt piedici majore în procesul de adoptare a acestei tehnologii. Prin simplificarea modului în care companiile pot implementa tehnologia blockchain în operatiunile proprii, Modex BCDB permite companiilor să realizeze proiecte pe blockchain în doar câteva zile, în loc de luni, la un preț pe care companiile mici și medii și-l permit.

Modex deschide hub-ul Modex Blockchain Labs și lansează o serie de hackatoane în București

“Prin lansarea Modex BCDB suntem încântați să dăm startul unei noi ere în adoptarea blockchain-ului de către companii. Am dezvoltat Modex BCDB ținând cont – în primul rând – de nevoile companiilor, dorind totodată să eliminăm barierele din calea adopției, obstacole care țin, de obicei, companiile la distanță. Platforma noastră și clienții noștri demonstrează că este posibil să te bucuri pe deplin de avantajele unei baze de date pe blockchain fără perioade lungi de dezvoltare sau costuri ridicate de implementare și consultanță”, declară Mihai Ivașcu, CEO-ul și fondatorul Modex.

Caracteristici ale platformei Modex BCDB: implementare ușoară, siguranța și trasabilitatea datelor, back-up în timp real, respectă reglementarile în vigoare, criptare, Pay-per-Use cu prețuri personalizate pentru companii.

Generația schimbării: Tinerii reprezintă motorul oricărei societăți și ei sunt cei care au curajul să schimbe regulile jocului.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii