Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Mindspace a deschis al doilea spațiu de coworking, în clădirea Bucharest Tower Center din Piața Victoriei

Mindspace, furnizorul global de spații de coworking, a deschis a doua locație din România, în zona Piața Victoriei, în clădirea Bucharest Tower Center.
Mindspace Victoriei3

Spațiul se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați și poate găzdui peste 260 de membri, de la start-up-uri până la companii de mari dimensiuni.

Noul spațiu de coworking din clădirea Bucharest Tower Center, deținută de Globalworth, include atât spații comune de lucru și de tip lounge, precum și 23 de birouri private.

Citește și: Dan Zakai, CEO și cofondator Mindspace: Industria de coworking va crește semnificativ în următorii ani și ne așteptăm ca România să fie parte din acest val

„Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi locații Mindspace în România, în centrul capitalei. Deschiderea celui de-al doilea spațiu este un nou pas pe care îl facem în această piață promițătoare, după lansarea Mindspace Business District din Globalworth Campus, de la începutul acestui an. Există o cerere puternică pentru astfel de spații pe piața din România, venită de la un mix eclectic de companii și echipe de toate dimensiunile”, a declarat Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer al Mindspace.

Designul spațiului de coworking are la bază un mix de elemente precum mobilierul vintage, materialele naturale sau spațiile comune de mari dimensiuni, și piese inspirate de comunitatea creativă locală. Piesele de decor din Mindspace Victoriei au fost create în colaborare cu artistul Adrian Sandu.

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14,000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft. Membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără costuri suplimentare.

 

Citește și: Cum arată harta spațiilor de coworking din România și cum este să lucrezi într-un astfel de loc?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii