FacebookTwitterLinkedIn

În fiecare inimă este un vis care bate pentru dorința de a deveni realitate! Haideți să înotăm cu frenezie și antren spre Regatul Atlanticii la 100 de ani de magie Disney în nou film – Mica Sirenă în interpretarea unică a scrimerei de rang mondial – Ana Maria Brânză!

De câte ori nu ne-am identificat în această lume, uneori haină, lipsită de sens și profunzime și am tins spre reverie sau pur și simplu am visat la o nouă lume, la un nou început în care să simțim că aparținem curat și firesc, aievea, asemenea lui Ariel, Mica Sirenă ce și-a oferit cel mai de preț dar, vocea sa specială vrăjitoarei mării, Ursula, dar care a devenit om pentru că a descoperit că doar dragostea este motorul inalienabil care transcede spre pacea universală și la nivel inter generațional, iubind suntem unul, alături de persoana iubită putem spune că avem totul, fiindcă acesta este sentimentul cel mai mirific pe care plămada sufletelor noastre de oameni l-a putut încerca și îl va simți vreodată!

Varianta dublată în limba română a celebrei ecranizări live-action Mica Sirenă, de la Walt Disney Pictures aduce publicului român de pretutindeni o surpriză cu notă aleasă, astfel renumita sportivă- scrimeră cunoscută în întreaga lume, Ana Maria Brânză îi împrumută din agilitatea și tenacitatea sa desăvârșită unui personaj ales, sirena Perla, o sirenă populară în Regatul Atlanticii care captează atenția prin felul ei unic de a fi!

Despre ANA-MARIA BRÂNZĂ

Ana Maria Brânză este una dintre cele mai celebre sportive ale tuturor timpurilor din România, de asemenea autoare, speaker motivațional și imaginea unor produse de profil.

Scrimera a fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing și 2020 de la Tokyo, campioană olimpică distinsă cu aur pe echipe la ediție din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioană mondială (2019 la individual și 2010 și 2011 pe echipe) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe). A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, 2012–13, 2019–20 și 2020–21.

Despre WALT DISNEY PICTURES:

The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului și media cu programe diversificate pentru familie și cinci segmente de activitate: parcuri și stațiuni, divertisment televizat, rețele media, produse de consum, platforma sa de streaming – Disney + și grupul său media interactiv.

Walt Disney Pictures / Disney România a cooptat în ultima perioadă unele cele mai distinse și apreciate vedete ale României pentru proiectele sale care cuceresc audiența prin simplitate și pilde atât de pline de solicitudine, de la Adrian Păduraru, Ioan Haiduc, Carmen Ionescu („ANDOR”), la Daniel Nițoiu („POVESTEA LUI BOBA FETT”), la Florin Busuioc și Cornel Palade („MANDALORIANUL”), la Angel Popescu („O NOAPTE LA MUZEU – KHAMURAN SE REÎNTOARCE”), la Alexandru Vasilache, Vitalie Bantaș, Andrei Duțu („GARDIENII GALAXIEI – SPECIAL DE SĂRBĂTORI”), la Oana Sârbu, Jorge, Simona Nae, Dalma Kovacs („ÎN CĂUTAREA MAGIEI”), la Marius Manole, Andrei Aradits, Silviu Mircescu („PANTERA NEAGRĂ WAKANDA PENTRU TOTDEAUNA”), la Denis Hanganu („OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA – QUANTAMANIA”), la Angela Gheorghiu („PETER PAN & WENDY”) până la Bogdan Albulescu („THE MUPPETS MAYHEM”).

Depășindu-ne potențialul, țesând vise în fiecare zi, nuanțând dorințele care se împlinesc atunci când ne rugăm la stele căzătoare, Walt Disney este promotorul iubirii adevărate ce sălășluiește în curajul tivit din inimile noastre, iar în cei peste 100 de ani de praf magic, călătorii incomensurabile și personaje emblematice, studiourile ne-au învățat să ne regăsim, să fim fericiți aici și acum, ne-au conturat valoarea familiei și a celor ce contează pentru fiecare dintre noi- de la Alba ca Zăpada care a fascinat o lume întreagă prin bunătatea sa de netăgăduit, de la Woody și ai săi confrați jucării ce ne-au demonstrat că a fi copil este pentru o viață, iar inocența este prețioasă până la final. Reconectați prin trecut, amprentați și modelați de prezent și stimulați de idealurile viitorului am învățat într-un secol de magie despre viață, așa cum este ea- cu bune și cu rele, cu adaosuri și farmece, cu dezamăgiri și lecții de învățat, cu oameni care dau sens și sunt mereu acolo prezenți, în suflet sau lângă noi, suntem parte din marea schemă a lucrurilor, ciclul vieții se repetă la nesfârșit, de fapt doar tu controlezi destinul! Nu ai nevoie de magie pentru a face acest lucru, pentru a-ți soluționa problemele și încă ceva- Nu exteriorul contează ci ceea ce vine din interior.

Disney ne îndeamnă să ne amintim de aceste prețioase imbolduri pentru încă 100 de ani și de acum încolo, iar povestea va merge mai departe!

Visurile noastre se pot împlini, dacă avem puterea să le urnim!” Walt Disney

Trailer dublat în limba română https://www.youtube.com/watch?v=WzOpWmVjDFA