FacebookTwitterLinkedIn

Metropolitan Life, unul dintre liderii pieței asigurărilor de viață din România, a anunțat o creștere a primelor brute subscrise în anul 2023. Potrivit companiei, valoarea acestora a atins suma de 625.175.399 lei, reprezentând o creștere de 7,95% față de anul anterior, când valoarea primelor brute subscrise a fost de 579.144.409 lei.

„Ne bucurăm să anunțăm încă un an de performanță financiară pentru Metropolitan Life. Rezultatele înregistrate anul trecut confirmă consolidarea poziției noastre pe piața locală, ca partener de încredere pentru peste 4 milioane de români, de peste un sfert de secol. Echipa noastră a continuat să aibă abordarea strategică prin care oferim clienților servicii și produse de protecție financiară flexibile, adaptate nevoilor curente. În 2023 am demonstrat încă o dată angajamentul de a fi alături de clienții noștri prin plata unor indemnizații consistente și suntem mândri să vedem că protecția financiară este din ce în ce mai mult o prioritate pentru români. În 2024, continuăm să inovăm și să valorificăm oportunitățile de creștere durabilă, adaptându-ne constant la nevoile în permanentă schimbare ale clienților noștri.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

În ceea ce privește indemnizațiile plătite în 2023, acestea au înregistrat o creștere de 9,66% față de anul precedent, ajungând la suma de 198.572.230 lei, comparativ cu 181.075.416 lei în 2022.

Dragomir a subliniat că Metropolitan Life își propune să rămână concentrată pe nevoile și preferințele clienților săi și să ofere soluții personalizate de protecție financiară în 2024. Compania intenționează să își continue dezvoltarea și diversificarea produselor, să optimizeze canalele de distribuție și să simplifice interacțiunea cu clienții săi.

În plus, Metropolitan Life își reafirmă angajamentul față de comunități, exprimându-și intenția de a investi în educație, incluziune socială și sustenabilitate, sprijinind astfel evoluția și dezvoltarea acestora.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.