FacebookTwitterLinkedIn

Operatorul de servicii medicale private MedLife a achiziționat 80% din acțiunile companiei M-Profilaxis, una din policlinicile de top din Timișoara. Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, prin care rețeaua își extinde prezența în zona de vest a țării. 

Profilaxis Timișoara este prezentă de aproape 25 de ani pe piața locală, unde oferă servicii de medicina muncii, ambulatoriu, plus compartiment de spitalizare de zi pentru peste 25 de specialități, printre care cardiologie, O.R.L, dermatologie, alergologie, diabet, nutriție și boli metabolice, medicină de familie și altele.

Odată cu achiziția unității medicale, atât pacienții, cât și abonații rețelei Sfânta Maria vor putea beneficia de asistență medicală în cadrul Profilaxis. 

„Continuăm planurile noastre strategice de extindere a rețelei Sfânta Maria, al doilea brand parte din grupul MedLife, care are în focus pacienții ce își doresc să acceseze în mod special servicii în regim CAS”, a declarat Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Brandul medical Sfânta Maria, lansat în urmă cu 5 ani, operează pe piața serviciilor medicale cu peste 60 de unități proprii, care au rezultat în urma proiectelor de achiziție și a dezvoltărilor organice. Rețeaua are 15 clinici în Bucureşti, Bacău, Galați, Măgurele, Iași și Sibiu; 11 laboratoare în Bucureşti, Brăila, Bacău și Galați, precum şi peste 30 de puncte de recoltare. Rețeaua Sfânta Maria oferă servicii medicale decontate pentru 500.000 de pacienți anual.