FacebookTwitterLinkedIn

Jucătorul argentinian a cumpărat cu 10,75 de milioane de dolari o vilă în cartierul rezidențial Bay Colony din Fort Lauderdale.

Messi a fost probabil tentat de faptul că vila cu etaj este la doi pași de Drive Pink, stadionul echipei Inter Miami, cu care are contract pe doi ani și jumătate pentru suma de 150 de milioane de dolari. Clădirea a fost construită în 1988, are 8 dormitoare și zece băi și o suprafață utilă de 975 de metri pătrați.

Interiorul a fost amenajat de designerul Lori Morris în tonuri clasice de alb și negru, cu accente locale în nuanțe calde. Intrarea este grandioasă: în foaier te întâmpină un impresionant candelabru din sticlă de Murano. Livingul este coborât și decorat cu panouri în catifea neagră, iar bucătăria italiană cu electrocasnice high-end are în mijloc o insulă unde pot servi masa șase persoane.

Aceeași catifea închisă la culoare decorează și camera de relaxare, situată  lângă sala de spa și fitness. Dormitorul principal este un apartament în sine: cei 150 de metri pătrați pe care îi ocupă sunt împărțiți între zona de ședere, dormitorul propriu-zis și baia cu spa, duș cu aburi și zonă pentru machiaj.

Lionel Messi și soția sa, Antonella Roccuzzo / Profimediaimages.ro

În vârstă de 36 de ani, de șapte ori câștigător al Balonului de Aur, Messi deține cel puțin trei apartamente în Sunny Isles Beach, una dintre suburbiile de lux din Miami, toate cumpărate înainte de semnarea contractului cu Inter. Două se află în clădirea Porsche Design Tower, iar al treilea în blocul Regalia.

Foto Compass