La șapte ani de la lansare, compania Linnify speră ca cifra de afaceri să depășească 2 milioane de euro până la finalul anului. Compania originară din Cluj-Napoca a fost cofondată de Cătălin Briciu, alumn 30 sub 30 din promoția 2023, alături de Alexandru Bogdan și Răzvan Bretoiu.

Linnify dezvoltă produse scalabile în domenii precum educație, sănătate, wellbeing și sustenabilitate. Compania clujeană a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 10% și preconizează depășirea pragului de 2 milioane de euro până la finalul anului 2023. În 2024, Linnify își propune dublarea cifrei de afaceri și continuarea procesului de extindere pe piața internațională.

Forbes 30 sub 30, ediția 2023 – Cătălin Briciu (29), Co-CEO Linnify | Co-founder Nutriento: Pentru o viață mai bună

„Prin îndrumarea antreprenorilor în procesul de validare pentru produsele și soluțiile lor, contribuim la crearea unui mediu de afaceri prosper, în care investitorii pot interacționa cu startup-uri cu un nivel de risc mai scăzut. Astfel, facilităm un cadru mai sigur pentru investiții, pentru a identifica un potențial mai mare de succes. Suntem mândri să aducem valoare nu doar pentru antreprenori, ci și pentru societate în ansamblu, contribuind la dezvoltarea unei comunități antreprenoriale în creștere și la evoluția digitală a societății”, a declarat Cătălin Briciu, Co-CEO al Linnify.

FOTO CREDIT: Matei Buța, într-un shooting exclusiv pentru Forbes România.