FacebookTwitterLinkedIn

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin a lansat propria aplicație mobilă, cu ajutorul căreia utilizatorii vor avea acces direct de pe telefon la portofoliul online de peste 30.000 de produse al retailerului.

Aplicația poate fi descărcată din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS sau Android și va cuprinde și o secțiune numită “Inspirație”, dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

De asemenea, clienții pot comanda online, direct de pe telefon cu ajutorul aplicației, printr-un proces simplu. În ceea ce privește modalitățile de livrare, utilizatorii aplicației mobile pot opta pentru serviciul Rezervă și ridică – prin care își pot rezerva produsele dorite din magazine cu ridicare personală ulterioară sau Comandă cu livrare la domiciliu, oriunde în România.

Potrivit companiei, cei care utilizează aplicația Leroy Merlin pot scana acasă sau în magazin codul de bare al produselor pentru a obține informații suplimentare precum: specificații tehnice, indicații de montare, alegerea produsului potrivit sau recenziile produselor.