FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Alesonor a semnat un parteneriat cu Reynaers Aluminium pentru furnizarea de soluții de tâmplărie premium pentru proiectul rezidențial Amber Forest, din nordul Bucureștiului.

„Profilele de tâmplărie furnizate de Reynaers și-au dovedit calitatea și performanța, contribuind la atingerea unor reduceri semnificative a costurilor cu energia, unde fiecare locuință din cadrul Amber Forest folosește doar 10% din energia pe care o consumă o locuință similară de clasa C, de aceleași dimensiuni”, a declarat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu două dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu două camere, în clădiri joase P+2E+3R. Preţul pentru vilele verzi cu două dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 212.000 euro plus TVA, iar cel al apartamentelor de la 107.000 plus TVA. Proiectul este amplasat în apropiera pădurii Băneasa.

Alesonor a dezvoltat și alte proiecte rezidenţiale în București, precum Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence și Almond Tree Residence.