FacebookTwitterLinkedIn

Retailerul de DIY Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a deschis cel de-al 20-lea magazin din România și al doilea din municipiul Brașov. 

Conform reprezentanților Leroy Merlin, noul magazin se desfășoară pe o suprafață totală de 7.000 mp și dispune și de circa 300 de locuri de parcare. Amplasat în partea de sud a orașului, magazinul are peste 100 de angajați, iar oferta sa cuprinde peste 23.000 de produse din categorii precum materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și altele. 

Totodată, noul magazin din Brașov include și showroomul de bucătării Delinia iD, marcă proprie, un concept nou, disponibil în prezent doar în această unitate. 

În urmă cu șapte ani, în 2015, retailerul a deschis primul magazin Leroy Merlin din Brașov – Griviței, dispus pe o suprafață de 10.000 mp. Odată cu deschiderea noii unități, Brașovul devine cel de-al treilea oraș din provincie, după Cluj-Napoca și Craiova, în care Leroy Merlin este prezent cu două magazine.

Anul trecut, retailerul francez a depășit pra­gul de 3 miliarde de lei cifră de afa­ceri pe piaţa locală, o creştere de peste 38%.