FacebookTwitterLinkedIn

Lemon Office Design, divizia de amenajări office a Lemon Interior Design, anunță un parteneriat cu Superbet pentru amenajarea birourilor operatorului de pariuri sportive de la One Cotroceni Park.

Superbet, businessul de 2,5 miliarde de euro controlat de omul de afaceri Sacha Dragic, a anunțat anul trecut că își va reloca sediul în cadrul clădirii de birouri de la One Cotroceni Park, unde va ocupa un spațiu cu o suprafață de 10.213 metri pătrați, compus din zone office și terasă.

„Colaborarea cu echipa Superbet a fost o bună ocazie pentru noi să punem în practică toată experiența și expertiza acumulate de-a lungul timpului în amenajarea unui spațiu atât de generos și, totodată, atât de  ofertant pentru noi ca designeri. Ne bazăm pe o echipă de excelență în domeniu și suntem bucuroși să putem oferi un concept care să răspundă noii viziuni a companiei și care să încorporeze actuala identitate de brand a Superbet”, a declarat Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.  

Pareneriatul a fost anunțat anterior, pentru Forbes România, de către cele două cofondatoare, Elena Oancea și Cristina Căpitanu.