FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul de soluții automatizate Kadra a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 40 milioane lei, cu 20% mai mare decât în anul precedent.

KADRA a integrat șapte tipuri de soluții automatizate de acces noi în 2021, „dintre care trei în premieră pe piața din România – stații de încărcare și plată integrate cu sistemele de management al părcării, aplicația GO Park care ajută la identificarea rapidă și plata unui loc de parcare în oraș, uși rotative automate cu diametru de peste 7 m, uși rapide tip rulou cu viteza de 3m/s, trape de fum inteligente și multe altele”, explică Octavian Fanea, CEO Kadra.

Și serviciile de mentenanță și service s-au dublat, potrivit reprezentantului Kadra, care adaugă că s-au semnat contracte de mentenanță pe 10 ani cu unii clienți.

Ca tipologie de produse, s-a remarcat interesul clienților pentru sistemele de acces contactless, atât în zona medicală, cât și în cea comercială sau industrială. Compania a avut 80 de intervenții în spitale de stat și private din toate regiunile țării, prin programul Tormed, care include uși curate pentru saloane, intrări automate rapide, uși radiologie, uși medicale ermetice și semiermetice automate.

Compania va investi în continuare în zona de Smart Mobility, cu proiectele Bike Tower și GO Park.