FacebookTwitterLinkedIn

Cel de-al 25 –lea magazin Jerry’s Pizza a reprezentat pentru unul dintre cei mai cunoscuți operatori din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, o investiție de aproximativ 200.000 de euro.

În primul magazin din Cluj-Napoca va lucra o echipă formată din 25 de angajați. Dintre aceștia, mai mult de jumătate reprezintă de echipa de livrare, care are la dispoziție și o flotă proprie de 10 vehicule.

De asemenea, magazinul are și 22 de locuri pentru consumul produselor în regim «dine-in».

„ (…) În Cluj există un potențial mare de dezvoltare a segmentelor de delivery și take-away, segmente ce reprezintă esența business-ului nostru, cu peste 95% din totalul activității noastre. Clujul face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei în dorința noastră de a livra „Gustul care se știe dintr-o felie” la ușa cât mai multor consumatori din România”, a punctat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Comanda minimă pentru livrare este de 35 de lei, iar pentru comenzile din zona principală de livrare, cu valoare mai mică de 60 lei, se aplică si o taxă de transport de 2.99 lei.

Jerry’s Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 25 de ani, fiind acum unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața delivery și take-away autohtonă. În prezent, Jerry’s Pizza deține 25 de magazine și o echipă de peste 700 de angajați, iar zona de livrare acoperă orașele București, Brașov, Constanța, Cluj, Craiova, Pitești, Ploiești, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora.