FacebookTwitterLinkedIn

Noul magazin are o suprafață de aproximativ 620 mp. Creațiile brandului fashion sunt dedicate, în special, tinerilor, mereu conectați la tendințe și interesați de muzică, rețele de socializare și noile tehnologii. Bershka face parte din grupul Inditex, unul din cele mai populare din industria de fashion din România.

Brandul este prezent în toate proiectele companiei Iulius: ansamblul urbanistic Palas Iași, Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Vezi și: Tom Tailor se deschide în Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava face parte din rețeaua națională de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alături de cele din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Din portofoliul companiei Iulius face parte și ansamblul mixt Palas Iași, primul de acest tip din România, iar în curând va fi inaugurat cel de- al doilea proiect multifuncțional, Iulius Town Timișoara, în parteneriat cu Atterbury Europe.

Iulius Mall Suceava are o suprafață de 51.500 mp și oferă un mix complet de retail și entertainment: peste 170 de magazine, branduri internaționale şi naționale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul țării, cu 8 săli, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase opțiuni de relaxare și distracție, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, multiple servicii și birouri ale instituțiilor publice. Destinația de shopping și recreere atrage anual aproximativ 10 milioane de vizitatori, inclusiv din județele învecinate și din Ucraina.

Vezi și: Iulius Town: Orașele din orașe